Подкрепете ни

Разкажете на приятелите си

Ще Ви бъдем благодарни ако подкрепите идеите и каузите на сдружение „Изкуството до мен“ разпростванявайки ги, за да достигнат до по-голяма аудитория.
Поканете приятелите си, разкажете за целите ни, споделете контактите и проектите ни.
Последвайте ни във фейсбук страницата на сдружение “Изкуството до мен”

Бъдете доброволец

Ако проявявате интерес, моля свържете се с нас на artclosetome@gmail.com
Защо да бъда доброволец?
“Хората стават доброволци с различни цели. Някои го правят в помощ на други в нужда. Други – понеже са преживели нещо и смятат, че трябва да споделят опита си с останалите. Трети – за да развият самите себе си и да научават нови неща. Без значение защо го правим, няма по-чисто дело от доброволчеството и приноса към избраната кауза.
Има много причини, които могат да те мотивират да станеш доброволец докато си все още млад. Може би най-важната от тях е социализирането. Особено, когато станем студенти, започваме всичко отначало и не осъществяваме предишното количество контакти. Тогава за всеки един е важно общуването с по-голям кръг от хора за създаването на една приятна среда за живеене. Сред тези създадени контакти, някои се оказват наистина важни в бъдеще. Доброволчеството предоставя запознанство с нови, интересни хора, които работят за избрана от тях кауза. А споделяте ли една кауза, интересите ви също ще съвпаднат. Така ще намерите нови приятели и ще създадете обширна мрежа от ползотворни контакти.
Друга причина е, че когато настъпи момент да търсите работа, ще намерите такава много по-бързо. Проучване е доказало, че тези, които са били доброволци имат 27% по-висок шанс да бъдат наети на работа. Например си представете, че отивате на интервю за мечтаната работа, то върви като по мед и масло и ви зададат въпроса „Какво сте правили в живота си извън образованието? “Надали интервюиращият ще се зарадва да чуе, че обичате да гледате сериали и да ядете пуканки. Тук доброволческият опит би бил изключителен плюс. Чрез него демонстрирате качествата от характера си, както и меките си умения, отговорността си и отдадеността си към това, което вършите.
Доброволец веднъж – доброволец завинаги. Този опит е нещо, което остава в съзнанието ти и дори след като спреш да го практикуваш, доброволчеството е оставило своята следа. Изградило те е като личност и съзнание и отпечатъкът му е незаличим”
Илиана Часовникарова

Направете дарение

Дарената сума ще бъде използвана за подготовката и реализирането на предстоящи събития и дейности на сдружението.

В знак на благодарност сме подготвили оригинални сувенири с логото на фестивала, част от които са направени ръчно.

Благодарим предварително за вашата подкрепа!

Банкова сметка:
Първа Инвестиционна Банка
IBAN: BG25FINV91501216145615
BIC: FINVBGSF
ПОЛУЧАТЕЛ: Сдружение „Изкуството до мен“
Основание за превод: Дарение + име на дарител

Адрес за paypal транзакция:

artclosetome@gmail.com
Основание за превод: Дарение+име на дарител